Desetine Beograđana pralo ulice posle gej parade (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetine Beograđana pralo ulice posle gej parade (VIDEO)

Na internetu se pojavila "akcija" grupe mladića sa kofama u rukama i četkama.

- Očistimo Beograd! Čišćenje Beograda od Pionirskog parka do Trga Republike - piše ispod kratkog video zapisa, pa se na osnovu toga može zaključiti da je akcija usko povezana sa nedavnom paradom LGTB.

Desetine mladića, pretpostavljamo da su u pitanju navijači Crvene zvezde (na osnovu "uploadera"), su u delo sproveli akciju pranja trase kojom su dan pre prošli LGTB aktivisti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SJAJAN POTEZ DELIJA: Pogledajte šta su učinili za beogradske ulice ( VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016

Navijači Crvene Zvezde su, u noći subotu na nedelju (25. na 26. jun), uradili nesvakidašnju stvar na kojoj im se mora čestitati . .  . . Građani prestonice su, u početku, bili iznenađeni, a zatim su oduševljeno posmatrali navijače Crvene Zvezde koji su se latili kanti sa vodom i metli kako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.