Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd dobio i drugu paradu ponosa

Parada ponosa pod sloganom "Neka svi naši glasovi ore se", biće održana u subotu, 24. juna u Beogradu, najavili su organizatori. Reč je o novom skupu LGBT osoba, dok je tradicionalna Parada ponosa u organizaciji Beograd prajda najavljena za 17. septembar i biće održana u okviru Nedelje ponosa.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Helena Vuković o Paradi ponosa u subotu

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2017, 11:45

Za sutra je u Beogradu zakazana Parada ponosa sa početkom u 11 časova. Okupljanje učesnica i učesnika je u Pionirskom paku, a šetnja se završava na Trgu Republike. Prajd vikend trajaće sve do 26. juna, u okviru koga je i sutrašnja Prajd šetnja. Organizatori su udruženje grđana Egal, Loud&Queer...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.