Poljoprivrednicima Vojvodine 132 miliona dinara kredita

Izvor: Beta, 21.Okt.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednicima Vojvodine 132 miliona dinara kredita

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vojvodine je danas poljoprivrednicma uručio 67 ugovora o odobrenim kreditima, vrednosti 132 miliona dinara.Većina tih kredita s kamatom od jedan do dva odsto je za kupovinu mehanizacije, za navodnjavanje, plastenike i staklenike, protivgradne mreže, pčelarstvo i za tov junadi, rekao je direktor Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede Aleksandar Bogdanović.Ti krediti su dodeljeni tokom jesenjeg ciklusa kreditnih linija Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Za vojvođanske poljoprivrednike 132 miliona dinara kredita

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vojvodine je poljoprivrednicma uručio 67 ugovora o odobrenim kreditima, vrednosti 132 miliona dinara...Većina tih kredita s kamatom od jedan do dva odsto je za kupovinu mehanizacije, za navodnjavanje, plastenike i staklenike, protivgradne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.