Miki Đuričić o napadu na policajca: Kaznu ću platiti u ratama

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Đuričić o napadu na policajca: Kaznu ću platiti u ratama

Pčelar iz Kupinova tvrdi da je pred sudom u Rumi dokazao da nije fizički napao policajca, zbog čega je pre tri nedelje bio u pritvoru.

Miki Đuričić kaže da je pet svedoka potvrdilo njegovu priču da nije fizički napao službeno lice i da mu je sud odredio novčanu kaznu zbog verbalnog sukoba s policijom.

- Proglašen sam krivim zbog bahatog ponašanja prema službenim licima, ali je dokazano ono što sam i govorio, da nisam udario policajca. Kaznu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi je izrečena u iznosu od 100.000 dinara platiću u ratama, kako smo se i dogovorili. Novac ću uplatiti na račun socijalnog osiguranja i on će otići onima kojima bude najpotrebniji - rekao je Miki za „Blic“.

Slavio u Beogradu

Odmah nakon presude, Miki Đuričić juče je doputovao u Beograd. On je odlučio da s prijateljima proslavi to što je dokazao da nije tukao policajca, pa je na jednom splavu uživao do kasno u noć.

Podsetimo, nakon prepirke s političkim neistomišljenicima na fudbalskom terenu u svom selu, Miki je imao sukob sa saobraćajnom policijom, koja ga je zaustavila u tuđem automobilu i bez vozačke dozvole. U medije su tada dospele informacije da je Miki pesnicama udarao policajca koji ga je ošamario, ali on je to demantovao tvrdeći da je reč samo o verbalnom sukobu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.