Izvor: Danas, 13.Maj.2010, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 1.300 izlagača iz zemlje i inostranstva

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će, usprkos ekonomskoj krizi, po broju učesnika, aktivnostima i ponudi izlagača, biti jedna od najznačajnijih manifestacija te vrste u agraru jugoistočne Evrope, a prvi put u istoriji, sajam ima zemlju partnera - Republiku Mađarsku, koja će na 1.000 metara kvadratnih, predstaviti kompanije iz oblasti agrara, kao i kulturu i gastronomiju te zemlje - istakao je generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasić, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra otvaranje 77. međunarodnog poljoprivrednog sajma

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2010, 06:31

Od subote 15. maja do subote 22. maja u Novom Sadu će biti održan 77. međunarodni poljoprivredni sajam...Generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasić je najavio da se na tom Sajmu očekuje dolazak devet ministara poljoprivrede i dvadesetak delegacija na nivou državnih sekretara, podsetivši...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.