Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Neradinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Neradinu

SREMSKA MITROVICA -

Policija je nakon višečasovnog ubeđivanja uhapsila Mihajla Š. (40) iz Vajske osumnjičenog da je fizički napao Živana M. (43) u blizini seoskog groblja u Neradinu, uz pretnju da će ga ubiti.

On je osumnjičen da je u petak, pod dejstvom alkohola, nakon svađe, fizički napao Živana M. vezao ga i rasekao nožem po vratu i telu, a nakon višečasovnog razgovora, policija je ubedila Mihajla Š. da pusti Živana M. i da se preda.

Povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je hospitalizovan u Kliničkom centru u Novom Sadu.

Zbog pokušaja ubistva, Mihajlo Š. je uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napao žrtvu vezao je i sekao nožem

Izvor: Glas javnosti, 15.Feb.2011, 07:17

SREMSKA MITROVICA -  Mihajla Š. (40) iz Vajske uhapšen je posle višesatne drame pošto je nožem napao Živana M. (43) u blizini seoskog groblja u Neradinu i pretio da će ga ubiti...Mihajlo Š. je u petak, pod dejstvom alkohola, nakon svađe, nožem napao Živana M, vezao ga i rasekao po vratu i...

Nastavak na Glas javnosti...

Nožem sekao druga zbog kafanskog računa

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Feb.2011

Mihajlo Š. (40) iz Vajske uhapšen je zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju nožem sekao po vratu i telu Živana M. (43) preteći da će ga ubiti. Živan M. je sa teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u novosadski Klinički centar.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.