Udario kolima dečaka na pešačkom i pobegao

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2014, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario kolima dečaka na pešačkom i pobegao

Dečak star 14 godina povređen je večeras oko 20 časova kada je na njega na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu naletep plavi "jugo".

Dečak je, po rečima dr Sanje Pokrajac Nenadić iz hitne pomoći, prevezen u Dečju bolnicu, gde je na Odeljenju dečje hirurgije zadržan na dijagnostici. On je zadobio povredu ruke, odnosno ramena i ugruvan je.

Očevici su ispričali da je dečak bio na pešačkom prelazu u trenutku kada je za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bilo zeleno svetlo, ali da se vozač "juga" nije zaustavio, i naleteo je na njega. Posle toga je iz vozila izašao muškarac starosti oko 45 godina, i teturao se. Vratio se u kola, pomerio ih sa kolovoza, a zatim je otišao sa lica mesta.

Ubrzo je stigla pomoć koja je povređenog dečaka prevezla u Dečju bolnicu. Policija, koja je obavila uviđaj će pomoću registarskih tablica pokušati da pronađe vozača.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udario dečaka automobilom i pobegao

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 08:44

Novosađanin za koga policija sumnja da je u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, sam se jutros prijavio policiji, saopšteno je danas...Foto: foto ilustracija: MONDO..Dečak je povređen sinoć dok je propisno, na zeleno svetlo, prelazio ulicu, a na njega je naleteo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.