Radionica Pravimo selekciju za kolekciju u subotu u GMS

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica "Pravimo selekciju za kolekciju" u subotu u GMS

Kreativna radionica "Pravimo selekciju za kolekciju" održaće se u usbotu, 13. februara u Galeriji Matice srpske.

Na radionici deca će čuti zbog čega neko pravi kolekciju i kako je Branko Stojanović prikupljao predmete o životu kraljice Natalije Obrenović. Svako dete će reći da li ima neku svoju kolekciju i kakvu i objasniti drugarima šta ona za njega znači.

Potom će razgledajući Stalnu postavku videti na koji način Galerija Matice srpske posetiocima predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << umetnička dela koja je prikupila, što će ih podstaći na razmišljanje na koji način bi oni svoju kolekciju izložili u muzeju. U kreativnom delu će prikazati kako bi izgledala izložba njihove kolekcije.

Radionica će se održati od 11 do 12:30 časova, a namenjena je deci uzrasta od pet do 11 godina. Cena ulaznice je je 150 dinara.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.