Izvor: Radio 021, 29.Maj.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad dočekuje predsednike 18. juna

Ovogodišnji Samit zemalja centralne i jugoistočne Evrope biće održan od 18. do 21. juna u Novom Sadu, potvrđeno je u kabinetu predsednika Srbije. Svoje učešće na samitu potvrdile su sve zemlje koje pripadaju ovom regionu, a dosad je najavljen dolazak 16 predsednika. To  je prvi skup na tako visokom nivou u istoriji Novog Sada i najveći međunarodni skup u Srbiji posle zasedanja KEBS-a, održanog sedamdesetih godina prošlog veka u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Gradska kuća će blistati za samit

Izvor: Blic, 28.Maj.2009, 14:37

NOVI SAD - Rekonstrukcija velike sale u Gradskoj kući privodi se kraju, menjaju se elektroinstalacije, osvežava se enterijer, popravlja se nameštaj, uvodi se i novi rashladni sistem.. Radovi koštaju šest miliona dinara, namera gradskih čelnika je da zdanje staro više od stotinu godina zablista...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.