Na sajmu automobila u Novom Sadu 29 novih modela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu automobila u Novom Sadu 29 novih modela

NOVI SAD - Na sajmu automobila u Novom Sadu, koji će se održati od 21. do 26. oktobra, posetioci će prvi put imati priliku da vide 29 novih modela, najavio je danas menadžer 8. Sajma automobila "Auto šou - Novi Sad" Miroslav Radišić.

Na smotri, koju će otvoriti ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević, pojaviće se oko 150 izlagača iz svih krajeva sveta, koji će, sem putničkih automobila, predstaviti i teretna vozila, rezervne delove i drugu prateću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opremu, rekao je on na konferenciji za novinare.

Predviđena je, kao i ranijih godina, izložba stilizovanih kola, zatim takmičenje vozača "jedan na jedan" na 201 metar, a biće organizovano i više simpozijuma o bezbednosti saobraćaja.

Najzanimljivi će biti novi modeli, među kojima će posebnu pažnju privući terenac "Volvo" iz segmenta "krosover". Prvi džip će prikazati i fabrika "Reno", a zove se "koleos".

Put do kupaca potražiće i nove verzije "ford fokusa", "reno tvinga", zatim "fiat fiorina", "fiat 500" i mnogi drugi. Pančevačka firma "Globus auto" predstaviće prvi srpski automobil na električni pogon.

Na sajmu će biti i brojne osiguravajuće i lizing kuće, koje će, kao i sami uvoznici, ponuditi značajna sniženja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Auto šou - Novi Sad“ počinje 21. oktobra

Izvor: Capital.ba, 17.Okt.2008

NOVI SAD, Na 8. sajmu automobila 'Auto šou - Novi Sad' koji počinje 21. oktobra biće premijerno izloženo 29 automobila najpoznatijih evropskih i svjetskih proizvođača, među njima i oni predstavljeni na nedavnom Salonu auta u Parizu. Menadžer sajma Miroslav Radišić danas je na konferenciji za...

Nastavak na Capital.ba...

Na sajmu automobila 29 novih modela

Izvor: Kurir, 17.Okt.2008

NOVI SAD, 17. oktobra (Tanjug) - Na sajmu automobila u Novom Sadu, koji će se održati od 21. do 26. oktobra, posetioci će prvi put imati priliku da vide 29 novih modela, najavio je danas menadžer 8. Sajma automobila "Auto šou - Novi Sad" Miroslav Radišić. Na smotri, koju će otvoriti ministar...

Nastavak na Kurir...

Novi Volkswagen Scirocco i Passat CC na sajmu automobila u Novom Sadu

Izvor: AutoBlog, 17.Okt.2008

Već treću godinu za redom Porsche Novi Sad i Auto centar Čanji izlažu na sajmu automobila u Novom Sadu. Od 21. do 26. oktobra biće smešteni u Hali 1, i izlagaće najbolja vozila iz obe game, odnosno putničkog i privrednog programa. PoloGolfJettaPassatPassat CCTiguanTouaregSciroccoT5 šasija dupla...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.