Capital.ba

“Auto šou – Novi Sad“ počinje 21. oktobra

17.10.2008. / 13:50

NOVI SAD, Na 8. sajmu automobila “Auto šou – Novi Sad” koji počinje 21. oktobra biće premijerno izloženo 29 automobila najpoznatijih evropskih i svjetskih proizvođača, među njima i oni predstavljeni na nedavnom Salonu auta u Parizu.

Menadžer sajma Miroslav Radišić danas je na konferenciji za novinare najavio da bi tu sajamsku manifestaciju trebalo da otvori ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević i dodao da hit Sajma dolazi iz Švedske.

“Na sajmu će prvi put u Srbiji biti predstavljen `Volvoov` automobil `krosver` tipa “XC60”, a tu su i “ford kuga”, `Pežoov` model “308 SW”, dok će Ruminija predstaviti najnoviji model `dačia sandero`. Pančevačka firma `Globus auto` predstaviće prvi srpski auto na elektropogon”, rekao je Radišić.

Prema njegovim riječima, na Sajmu će biti ponuđeni specijalni popusti pri kupovini automobila.

“Kupci zaista ne moraju čekati Novu godinu da kupe nove automobile, jer će ovlašteni dileri i distributeri vozila ponuditi specijalne popuste. Povoljne mogućnosti kupovine auta ponudiće i najpoznatije lizing kuće u Srbiji. Tu su i brojne renomirane srpske osiguravajuće firme, koje će za kupovinu kasko-polise odobravati popuste i do 50 odsto”, rekao je na kraju Miroslav Radišić.

Na “Auto šou – Novi Sad”, koji se održava u Master centru i halama Novosadskog sajma posjetiocima će se predstaviti 150 izlagača iz Srbije, Evrope i svijeta.

“Auto šou” traje do nedelje 26. oktobra, a manifestaciju će pratiti i programi teretnih vozila, rezervnih dijelova, kao i tribine i simpozijumi vezani za bezbjednost u saobraćaju.
Po tradiciji “Auto šoua”, biće održan i atraktivni “Tjuning stajling šou”, a ovogodišnja novina je trka “jedan na jedan”, gdje će se dva vozača takmčiti čije će auto brže ubrzavati na dužini od 201 metra.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!