NOVOSAĐANI DRŽE DECU ZAKLJUČANU U KUĆAMA ZBOG PEDOFILA

Izvor: Kurir, 01.Jul.2010, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSAĐANI DRŽE DECU ZAKLJUČANU U KUĆAMA ZBOG PEDOFILA

NOVI SAD - Novi Sad u panici zbog manijaka i pedofila! Hapšenje Mladena Ogulinca (52) Novosađanima nije donelo spokoj. Naprotiv. I šest dana pošto su monstrumu koji je silovao i mučki udavio osmogodišnju Mariju Jovanović stavljene lisice na ruke, strah i panika samo rastu. Prazne ulice i parkovi, u kojima su do pre nekoliko dana odzvanjali dečji smeh i žamor, najbolje govore o posledicama Ogulinčevog brutalnog iživljavanja nad nevinim detetom.

- Prestravljeni smo! Ta zver od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čoveka je 52 godine normalno živela među nama. Ispada da bi tako sutra za vašeg prvog komšiju moglo da se ispostavi da je pedofil i decoubica. Ne verujem nikome! Shvatila sam da moram tako da razmišljam da bih sačuvala svoje dete - priča vidno uznemirena Mirjana N., samohrana majka trogodišnjeg Marka.

Ova mlada uplašena žena ne razmišlja ništa drugačije od ostalih roditelja iz njene okoline. Čak i u zaseocima nadomak Novog Sada, nekada bezbednim i idiličnim mestima za odgajanje dece, ljudi su vidno uznemireni.

- Ceo dan motrim na ćerku. Ne smem da je pustim da se igra u dvorištu! Sve se mislim preskočiće neko kapiju i odneće je - kaže zabrinuti otac petogodišnje Jasne iz Sremske Kamenice.

Ipak, najgore je meštanima Starih Ledinaca, gde je devojčica ubijena u najgorim mukama. Posle sahrane, mnogima je nemoguće da nastave život u mestu u kojem su sada sve uspomene vezane za Marijinu tragičnu sudbinu.

- Uvek sam govorila da je naše selo najlepše i najsigurnije mesto na svetu, a sada se gušim u rođenoj kući. Deca mi imaju košmare, stalno plaču i pitaju: „Mama, šta je taj čika uradio našoj Makici?“. U paničnom strahu ih po ceo dan pratim. Kad mi nestanu iz vidokruga, odmah pomišljam na najgore. Kad pogledam kroz svoj prozor, vidim Ogulinčevu kuću. Znam da je tu silovao i ubio dete. Vidim i žbunje u kojem je pokušao da je pokopa. To je horor u kojem ne želim da živim - priča kroz suze Slavica.

Ljudske zveri

Februar 1992 - Johan Drozdek streljan je u Somboru. On je 10. novembra 1987. silovao i ubio šestogodišnju Ivanu Salijević u obližnjem šumarku da bi se osvetio njenom ocu jer mu nije pozajmio bicikl.

Jula 1996 - Mlađa Milovanović iz Paraćina osuđen na smrtnu kaznu zbog silovanja i ubistva autostoperke Jelene Đorđević (19), koju je prethodno polio benzinom i zapalio. Zbog novog zakona, kazna mu je preinačena na 40 godina zatvora.

Decembar 2007 - Dragan Nikolić Čombe (44) osuđen je u Okružnom sudu u Beogradu na 40 godina zatvora zbog ubistva Tamare Ivanović (13) i silovanja devojčice S. N. (11). Malu Tamaru Nikolić je usmrtio sa više od 15 uboda kuhinjskim nožem.

Novembar 2009 - Mališa Jevtović (36) osuđen je na 40 godina zatvora zbog silovanja i ubistva trogodišnje Katarine Janković u Zvezdarskoj šumi, dok je njenoj majci Ani Filipović (37) zbog pomaganja u zločinu sud izrekao zatvorsku kaznu od 37 godina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lekari čuvaju zlikovca od samoubistva

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 00:35

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca osumnjičen da je silovao i ugušio osmogodišnju Mariju Jovanović, već šest dana je u bolnici Centralnog zatvora u Beogradu. Tamo je odveden samo nekoliko sati posle saslušanja pred dežurnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu. ..Mada je osumnjičeni za monstruozni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.