Meleg i zvanično u Kajzerisporu

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meleg i zvanično u Kajzerisporu

Doskorašnji kapiten fudbalera Vojvodine Dejan Meleg potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem Kajzerisporom.

Na sajtu kluba objavljena je fotografija Melega i trenutka potpisivanja ugovora, ali drugi detalji nisu navedeni.

Meleg je bio sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u Turskoj, ali se posle dolaska u Novi Sad nije javljao treneru ni čelnicima kluba. On je još ranije imao nesuglasice sa novom upravom, a u potpunosti je bio propustio i zimske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pripreme. Za sada nijedna strana nije otkrila koji je pravi razlog ovakvog međusobnog odnosa.

Meleg (22) je 2013. iz Vojvodine prešao u Ajaks, potom je bio na pozajmici u Kamburu, da bi se u januaru prošle godine vratio na Karađorđe. Odigrao je 59 mečeva i postigao 17 golova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.