Mamin bazar u subotu na platou Spensa

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mamin bazar" u subotu na platou Spensa

Četvrti po redu "Mamin bazar", u organizaciji Udruženja Mame Novosađanke, organizuje se u subotu, 4. juna na platou ispred Spensa.

U slučaju lošeg vremena, manifestacija se premešta unutra, na sprat, na plato ispred Gradske kafane.

Ulaz na "Mamin bazar" je besplatan.

Ovaj događaj omogućava mamama izlagačima - oko 200 njih, da prodaju, poklone i zamene svoju dečiju polovnu odeću, igračke, bebi opremu i školske udžbenike, a posetiocima da tu istu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << robu kupe po veoma povoljnim cenama.

Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari biće majke iz Facebook grupe Mame Novosađanke, koje su unapred prijavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme porodicu.

"Događaj organizujemo kako bismo roditeljima finansijski olakšali predstojeće leto, s obzirom na to da je ovaj period godine predviđen za veće troškove nego ostali meseci, jer su tu putovanja i godišnji odmori", poručuju u udruženju.

Svoj štand na Bazaru će imati i Dom zdravlja Novi Sad, sa prisutnim lekarima - pedijatrom i ginekologom i patronažnom sestrom, koji će mamama deliti medicinske savete iz svojih oblasti.

Roditelji koji imaju bebe dobijaće uzorke pelena.

Decu očekuje zabavni sadržaj u vidu kratkih kvizova, na štandu dečijeg edukativnog centra "Mali genijalac" i rođendaonice "Kreativni klub", kao i bojenja konjića na štandu "Pony kutka", ali i animacija kroz igru, od strane studenata turizmologije.

Sav sadržaj Bazara pogledajte u subotu od 10 do 19 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mamin bazar u subotu na Spensu

Izvor: Luftika.rs, 01.Jun.2016, 13:20

Četvrti „Mamin bazar“ održaće se u subotu, 4. juna od 10 do 19 sati, na platou ispred Spensa. U slučaju lošeg vremena, manifestacija se premešta unutra, na sprat, na plato ispred Gradske kafane. Ulaz na “Mamin bazar“ je besplatan.. Manifestacija “Mamin bazar” predstavlja jedinstveni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.