Izvor: Kontra magazin, 05.Mar.2010, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LTJ Bukem i MC Conrad u aprilu u Novom Sadu

Neverovatna muzička energija Drum and Bass veterana, LTJ Bukema i MC Conrada ponovo stiže u Novi Sad. Čuveni britanski dvojac nastupiće 17. aprila u klubu Amnesia, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom. Britanski jazz-bass maestro LTJ Bukem i MC Conrad nastupaju zajedno još od početka devedesetih, i svedoci su promena kroz koje je drum and bass prolazio: od undergrounda do komercijale i na kraju do veoma važnog i cenjenog muzičkog žanra. Na početku karijere LTJ Bukem inspiraciju je pronalazio u fusion jazz facama sedamdesetih kao što su Lonnie Liston Smith i Chick Corea, ali i u elegičnom čikaškom hausu i detroitskom tehnu. Danas je vrhunski DJ, čovek koji je snovao Good Looking Drum and Bass etiketu, koncept nastao iz njegovog strastvenog verovanja da jedinstveni muzički zvuk zahteva platformu. LTJ Bukem i MC Conrad sarađuju gotovo dve decenije, i uvek znaju da naprave sjajnu žurku a dobro je poznato koliko uživaju u nastupu pred domaćom publikom. Njihov DVD "Live from EXIT", nastao je sa njihovog nastupa na Exitu 2007, a prošle godine nastupali su na otvaranju festivala Cinema City na Petrovaradinskoj tvrđavi. Zajedno, LTJ Bukem i MC Conrad predstavljaju jedinstvenu muzičku atrakciju, a po prvi put publika u Novom Sadu će ih videti u intimnoj klupskoj atmosferi. Prodaja ulaznica za žurku po prvoj promotivnoj ceni od 490 dinara počinje u ponedeljak 8. marta putem Internet sajta Gigstix.com i u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Pretprodaja ulaznica po ceni od 590 dinara počinje 1. aprila, u Gigstix prodavnicama, dok će na dan nastupa ulaznice iznositi 790 dinara do ponoći i 890 dinara nakon ponoći.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak legendi svetske elektro scene

Izvor: 24sata, 05.Mar.2010

Muzička energija dram end bejs veterana, LTJ Bukema i MC Conrada, o kojoj se posle nastupa na Exitu i Festivalu “Sinema siti” puno pričalo, ponovo stiže u glavni grad Vojvodine. Ovaj čuveni britanski dvojac obradovaće ljubitelje “tvrdog” klupskog zvuka 17. aprila u diskoteci “Amnezija”.

Nastavak na 24sata...

LTJ Bukem 17. aprila u Novom Sadu

Izvor: B92, 05.Mar.2010

Nastup poznatog britanskog drum'n’bass disk džokeja LTJ Bukem u klubu Amnesia u Novom Sadu pomeren je sa 17. aprila na 8. maj...Večerašnji nastup LTJ Bukema i MC Conrada u klubu Amnesia odložen je zbog višednevnog obustavljanja avionskog saobraćaja u većem delu Evrope, koji je izazvao oblak...

Nastavak na B92...

LTJ Bukem i MC Conrad u Novom Sadu

Izvor: Popboks, 05.Mar.2010

Drum and bass vetaran LTJ Bukem nastupiće sa svojim omiljenim MC-jem - Conradom, 17. aprila u novosadskom klubu Amnesia.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.