Kolektiva.rs - zajednička kupovina, ogromni popusti!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2010, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolektiva.rs - zajednička kupovina, ogromni popusti!

Internet portal "Kolektiva.rs" omogućiće svim zainteresovanim građanima da prilikom kupovine raznih usluga u Beogradu i Novom Sadu ostvare popuste između 50 i 90 odsto, rečeno je danas na predstavljanju ovog portala u Poslovnom centru "Ušće" u Beogradu.

Na promociji je rečeno da se popust može ostvariti tako što će se sakupiti nekoliko osoba koje će činiti grupu, a da se usluga rezerviše i plaća karticom.

"Kolektiva.rs" je online zajednica potrošača čija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je namera da učini dostupnim najbolja mesta u gradu, uz popust do čak 90 odsto, rekli su predstavnici tog portala.

Projekat omogućava svakome, bez obzira na platežnu moć, korišćenje širokog spektra usluga iz oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva, zabave, sportskih i kulturnih dogadjaja, obrazovanja i usavršavanja, relaksacije i rekreacije.

Ilustracije radi, prve "Kolektiva" ponude izgledaju ovako: ručak u beogradskom restoranu "Vapiano" po ceni od 2.500 dinara, sa Kolektiva kuponom košta upola manje, odnosno 1.250 dinara. U Novom Sadu, mesečna usluga prestižnog Sanus Wellness centra košta 69 odsto manje - umesto 9.585 dinara, sa Kolektiva kuponom svega 2.980 dinara.

Kolektiva posluje po principu vec postojećih inostranih sajtova "Groupon" (SAD), "CityDeal" (Nemačka) i "DailyDeal" (Nemačka).

Na sajtu www.kolektiva.rs, korisnicima će svakog dana biti ponudjena po jedna usluga u Beogradu i u Novom Sadu uz popust od 50 do 90 odsto. Da bi ponuda uspela, potrebno je skupiti dovoljno ljudi koji čine jednu grupu na osnovu koje se ostvaruje popust.

Usluga se rezerviše i plaća karticom i samo ukoliko je ponuda uspela, dolazi do naplate. Kada ponuda uspe, kupac dobija Kolektiva kupon putem maila - u suprotnom, učestvovanje ne košta ni jedne pare.

"Verujemo da je kupovina preko interneta kupovina modernog doba i najlakši način da se dodje do željenih usluga. Naplata se obavlja u saradnji sa Banka Intesom. Sve transakcije će biti zaštićene kao i podaci o korisnicima usluga“, izjavio je Dalibor Vukobrat, predstavnik ”Kolektive” u Srbiji.

Ideju Kolektive, koja se rukovodi ciljem da običnom čoveku omogući da uživa u

kvalitetnoj usluzi, prepoznala je i Turistička organizacija Beograd a usluge koje ima u ponudi, moćiće još povoljnije da se koriste preko www.kolektiva.rs.

"Naša ideja je da Beogradjani ali i gosti iz zemlje i inostranstva što više uživaju u turističkim programima razgledanja Beograda i ostalim turističkim sadržajima. Saradnjom sa Kolektivom, doprinećemo da se svi zainteresovani informišu i na taj način iskoriste popuste koji im se nude. Ovo je i jedan od oblika dobre promocije Beograda kao turističke destinacijč“, objašnjava Dejan Veselinov, portparol Turističke organizacije Beograd.

Kolektiva pažnju posvećuje i humanitarnom radu - u saradnji sa fondom B92 podržala je akciju “Hrana za sve” tako što će od svake kupovine izdvojiti 10 dinara za ovu humanitarnu akciju.

Kolektiva.rs predstavlja ekspanziju istoimene kompanije koja posluje na Hrvatskom tržištu već četiri meseca, a samo za prva tri meseca sajt www.kolektiva.hr dostigao je 15 odsto učešća u domaćim online transakcijama.

Nakon Hrvatske i Srbije u planu je širenje multinacionalne kompanije – brenda Kolektive i u Sloveniji sa idejom da obuhvati što više zemalja u Evropi. U Srbiji se za prvih par meseci očekuje 100 do 300 transakcija dnevno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.