Kamion pregazio ženu u Pasterovoj ulici

Izvor: Novine novosadske, 07.Dec.2012, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion pregazio ženu u Pasterovoj ulici

SAMSUNGU Pasterovoj ulici ispred broja 10 oko 11.30 sati poginula je Ogla M.  Novosađanku je udario kamion firme “Lučar” registarskih oznaka NS 159-0z, kada se vraćala iz radnje. Kamionom je upravljao tridesetpetogodišnji R. G. iz Futoga. Prema još uvek  nepotvrđenim informacija, vozač se vraćao u rikverc i naleteo je na nju. Vozač navodno nije imao alkohola u krvi, ali će protiv njega biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Sve okolnosti ove tragedije biće poznate nakon istražnih radnji.
- Pa rekli su da je jadna žena izlazila iz zgrade da pređe ulicu a kamion je išao u rikverc. Nije nju video a ni ona nije očekivala. Strašno a nismo videli ko je u pitanju jer je ležala ispod kamiona a verovatno je naša komšinica – rekla je za NNS stanarka zgrade broj 10.

NNS

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ženu pregazio kamion na Detelinari

Izvor: Radio 021, 07.Dec.2012

Sedamdesetosmogodišnja Novosađanka poginula je danas kada ju je u Pasterovoj ulici na Detelinari, ispred broja 10 udario kamion.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.