Er Srbija otkazala letove za Istanbul

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija otkazala letove za Istanbul

Avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da je nakon napada na Međunarodni aerodrom "Ataturk", otkazala današnje letove iz Beograda za Istanbul.

Putnici koji su imali rezervacije za te letove dodatne informacije mogu da dobiju u kontakt centru "Er Srbije" (0800 111 528 iz Srbije i +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva) ili na internetu (www.airserbia.com).

"Kada budemo imali dodatnih informacija, obavestićemo putnike o sutrašnjim letovima", dodaje se u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Er Srbija" je saopštila i da je u stalnom kontaktu s nadležnim institucijama i da pažljivo prati situaciju.

Avioni su jutros ponovo počeli da poleću i sleću na istanbulski aerodrom, ali zbog višečasovnog prekida u aviosaobraćaju putnike ipak čekaju značajna kašnjenja, javljaju turski mediji.

Turska agencija Dogan je, pozivajući se na zvaničnike aviokompanije "Turkiš Erlajns", objavila da su letovi krenuli posle pet časova izjutra i da su prvi sleteli avioni iz Tajpeja, Manile i Seula. Američka Federalna uprava za avijaciju je takođe ukinula zabranu letova između SAD i Istanbula, nedugo nakon što je aerodrom u tom gradu ponovo otvoren.

Najmanje 36 ljudi je poginulo, a 147 je ranjeno u sinoćnom samoubilačkom napadu.

Autor: Beta, Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.