Na aerodromu Nikola Tesla otkazana dva leta iz Beograda za Istanbul

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodromu Nikola Tesla otkazana dva leta iz Beograda za Istanbul

Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da, usled aktuelnih dešavanja na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu, danas iz Beograda neće biti obavljeni dva leta - po jedan let avio-kompanije "Er Srbija" i "Turkiš Erlajns" ka tom aerodromu.

Prema trenutnim informacijama, današnji predviđeni let avio-kompanije "Turkiš Erlajnsa" u večernjem terminu za sada nije otkazan, kao ni letovi ka aerodromu "Sabiha Gokčen" u Istanbulu, navodi se u saopštenju.

Beogradski aerodrom moli putnike da sve informacije o statusu leta potraže u izabranoj avio-kompaniji, Službi informacija, putem broja telefona 209-4444 ili putem internet prezentacije www.beg.aero.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazana dva leta iz Beograda za Istanbul zbog terorističkog napada

Izvor: Beta, 29.Jun.2016

Beogradski aerodrom Nikola Tesla saopštio je da su zbog terorističkog napada na aerodrom Ataturk u Istanbulu, otkazana dva leta koja su za danas bila planirana ka glavnom gradu Turske.Kako se navodi, otkazani su po jedan let Er Srbije (Air Serbia) i Turkiš Erlajnsa (Turkish Airlines) ka Istanbulu.Dodaje...

Nastavak na Beta...

Na aerodromu Nikola Tesla otkazani iz Beograda za Istanbul

Izvor: Blic, 29.Jun.2016

Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da, usled aktuelnih dešavanja na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu, danas iz Beograda neće biti obavljeni dva leta - po jedan let avio-kompanije "Er Srbija" i "Turkiš Erlajns" ka tom aerodromu...Kompanija "Er Srbija" saopštila je da je nakon napada na aerodrom Ataturk...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.