Dva meseca preživeo na Pacifiku hraneći se ribom i galebovima

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva meseca preživeo na Pacifiku hraneći se ribom i galebovima

Jedan Kolumbijac spasen je pošto je preživeo dva meseca na pučini Pacifika hraneći se ribom i galebovima, saopštila je američka obalska straža.

On je američkim vlastima rekao da je pre više od dva meseca s tri saputnika isplovio iz Kolumbije gliserom, ali se pokvario motor i čamac od sedam metara je bio prepušten okeanskim strujama.

Rekao je da su sva tri njegova saputnika umrla, ali njihovih tela nije bilo u čamcu. Kvar im se dogodio u delu prostranstva Pacifika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kojim brodovi retko prolaze.

Tog 29-godišnjeg Kolumbijca je na više od 3.000 kilometara jugoistočno od Havaja spasao jedan panamski trgovački brod i predao ga Obalskoj straži koja ga je dovela u Honolulu, glavni grad Havaja.

Obalska straža je saopštila da neće istražiti taj slučaj.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.