Spremite se, vraća se poboljšanji GTA San Andreas!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se, vraća se poboljšanji GTA San Andreas!

Rockstar je i zvanično potvrdio da će vlasnici Xbox 360 konzole dobiti unapređeni San Andreas.

Foto: Promo. Ihaaa, vozi Miško ;)

Iz kompanije Rockstar su najavili da će se u prodaji 26. oktobra pojaviti i nova verzija legendarne igre GTA: San Andreas (portovana i na mobilne telefone i tablete).

Ova informacija došla je prvo preko "Xbox Achievements" portala, gde je objavljena lista ostvarenih ciljeva za Xbox 360 verziju igre. San Andreas slavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 10 godina pa se čini da je objavljivanje ovog rimejka pravi potez.

Novi, bolji GTA San Andreas imaće grafiku u 720p rezoluciji, bolje iscrtavanje pozadine, kvalitetnije teksture, novu listu ciljeva i nabavljaće se preko "Games on Demand" servisa.

Da li vas je obradovala ova vest ili čekate  GTA V za PC, koji nam stiže krajem januara 2015? Čekamo vaše komentare ispod i na Facebooku!
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.