Siniša Mali sa učenicima u Obrenovcu: Budite dobri đaci, radite domaći na vreme i družite se!

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali sa učenicima u Obrenovcu: Budite dobri đaci, radite domaći na vreme i družite se!

Nova školska godina počela je danas i u OŠ "Jefimija" u Obrenovcu, koja je oštećena u poplavama, a u poslednjih mesec i po dana kompletno renovirana.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas svečanoj priredbi u fiskulturnoj sali, a nakon toga odigrao je basket sa đacima i košarkašicom Natašom Kovačević.

Gradonačelnik je svim đacima poželeo ono što i svom sinu Viktoru kada je jutros pošao u školu, da budu dobri đaci, da slušaju roditelje >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i nastavnike, da rade domaće zadatke na vreme, ali i da se druže, jer je pred njima najlepši deo školovanja.

Ova Osnovna škola koja je je upisala 115 đaka prvaka, kompletno je obnovljena posle majskih poplava, okrečena, a sređeni su i fiskulturna sala i košarkaški teren. Škola je obnovljena donacijom Eko Srbije od šest miliona dinara.

- Ponosan sam što OŠ "Jefimija" nakon mesec ipo dana obnove izgleda ovako dobro i što su stvoreni svi uslovi i okruženje da deca budu dobri đaci. Ovo je najlepša škola koju sam ja u Beogradu video, a hteo bih da zahvalim roditeljima i đacima koji su poslednjih mesec ipo dana radili na njenom sređivanju - tekao je Mali.

On je rekao da će do 15. oktobra biti sređeno sve osnovne škole u Obrenovcu, a da će se nastava do tada odvijati po smenama ili na višim spratovima škola.

Tokom poplava najviše je oštećena zgrada Gimnazije i projekat za njenu obnovu je završen. U naselju "Stepa Stepanović" danas je školska godina počela i u Osnovnoj školi "Danilo Kiš", koja je 202. osnovna škola u gradu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.