Radionica Šta nas čini srećnim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica "Šta nas čini srećnim"

U periodu godine kada jedni drugima nebrojeno puta kažemo "Srećni praznici", "Srećna Nova godina", "Mnogo sreće", Udruženje mladih za društveni aktivizam u ponedeljak 29. decembra organizuje radionicu na temu "Šta nas čini srećnim?".

Mladi psiholozi otkriće zainteresovanima naučna saznanja o sreći i pokušati da odgovore na pitanja - Da li novac može kupiti sreću? Da li je sreća u malim stvarima? Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << li je sreća u nama ili izvan nas?

Radionica će se realizovati u prostorijama Volonterskog centra Vojvodine (Šafarikova 29, Novi Sad), a početak je najavljen za 19 časova.

"Šta nas čini srećnim?" deo je projekta koji za cilj ima promovisanje mentalnog zdravlja, a podržan je od strane Gradske uprave za sport i omladinu - Kancelarije za mlade, u okviru relaziacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.