REPUBLIKO SRPSKA, JADNA LI TI MAJKA: Za Srbina rodila ga nana! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Sep.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPUBLIKO SRPSKA, JADNA LI TI MAJKA: Za Srbina rodila ga nana! (VIDEO)

U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave, iz neke kafane. U uglovima ekrana nacrtani novogodišnji ukrasi, zbog ambijenta

REPUBLIKA SRPSKA - Politička kampanja u Republici Srpkoj, za izbore 12. oktobra, je već krenula a prvi kandidati su se već izdvojili. Ali ne svojim programom, već predizbornim video spotovima.

Među njima pažnju je najviše privukao akademik prof. dr Vinko Perić. On je i predsednik, kako stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u opisu ovog videa, prve na Balkanu Srpske napredne stranke RS osnovane 1997. godine.

Veoma je teško naći prave reči kojima bi spot ovog akademika mogao da se opiše.

U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave, iz neke kafane. U uglovima ekrana nacrtani (nalepljeni) novogodišnji ukrasi. Zbog ambijenta. A, ambijent - kafanče, pevačica, harmonika. Potom se pevačica pozdravlja sa gostima (čitaj - baca kosku). Svi veseli i razdragani.

Onda se pojavljuje akademik Vinko. Iza njega snop svetla koje ponekad zatreperi kao pokvareni stroboskop.

Slika, to jest snimak, ovde zaista govori više od hiljadu reči. Pogledajte pa prosudite sami.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDILO: Predizborni spot u Republici Srpskoj kakav još niste videli! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2014

U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave iz kafane, a ne predizborni spot. Pogledajte i prosudite sami..Politička kampanja u Republici Srpkoj za izbore 12. oktobra već je krenula, a prvi kandidati su se odmah izdvojili i to svojim predizbornim spotovima...Među...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.