Ponudio se: Nema kinte, pa hoće u rijaliti

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponudio se: Nema kinte, pa hoće u rijaliti

Jedan od najpopularnijih densera devedesetih godina Gagi Đogani već duži period ima ozbiljnih finansijkih problema, a kako saznajemo, jedini izlaz vidi u rijalitiju. Naime, muzičar je u poslednjih nekoliko dana kontaktirao televizije koje su emitovale ovaj vid šou-programa kako bi se raspitao oko uslova za svoje učešće.

- Gagi je u veoma lošoj finansijskoj situaciji. I nas je zvao da pita kad će nova sezona i naglasio nam da slobodno računamo na njega čim pokrenemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ponovo rijaliti. Znam da je skoro sve televizije zvao i da je odlučan u nameri da po svaku cenu uđe negde, jer tezge za gostovanja retko ima, a i ne može da se nada da će dobiti honorare kakve je imao na vrhuncu karijere, pa je sad primoran ovako da se snalazi - rekao nam je dobro upućen izvor.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gagi Đogani u ozbiljnoj finansijskoj krizi, moli televizije da uđe u rijaliti!

Izvor: Svet plus, 02.Okt.2014

Gagi Đogani već duži vremenski period nalazi se u ozbiljnim fiansijskim problemima, a kako bi rešio svoje probleme sa novcem odlučio je da ponovo uđe u neki rijaliti. Frontmen grupe Fanki Dži, kontaktirao je vlasnike televizija, kako bi se raspitao za uslove...Anabela Atijas povukla sve tužbe...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.