Ovako bi mogla da izgleda nova Astra

Izvor: Autoportal.rs, 19.Dec.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako bi mogla da izgleda nova "Astra"

Jedan od najuspešnijih "Opel" modela, koji se prodaje u velikim količinama širom sveta, je trenutno u svojoj četvrtoj generaciji, koja je prisutna punih šest godina na tržištu, pa su s razlogom počela nagađanja o tome kako će izgledati model pete generacija.

Opel je imao dosta uspeha sa modelima kao što su "Corsa" i "Vectra" ali ipak najveću slavu je stekla "Astra". Automobil koji je trenutno u svojoj četvrtoj generaciji trebalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << u toku 2016. da dobije petu verziju, jer je trenutna prisutna na tržištu već punih šest godina.

Stoga su mnogi dizajneri, koji se verovatno nadaju da će neko iz "Opel"-a da primeti njihov kreativni rad i eventualno ih uposli, krenuli sa predstavljanjem svojih vizija o tome kako bi jubilarna "Astra" pete generacije trebalo da izgleda.

Jedno od zanimljivijih rešenja dolazi od dizajnera koji se odlučio za prilično revolucionarni izgled, mada je njegova nova "Astra" zadržala liniju prozora i zadnji kraj koji ima aktuelni model. Prednji i zadnji farovi su redizajnirani a zbog skraćene haube i prednje rešetke automobil izgleda dosta agresivnije.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Opel

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.