Otac ugušio kćerke

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2014, 04:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac ugušio kćerke

Otac devojčica starih tri i četiri godine, lepo ih je obukao u odeću sa nacrtanim cvećem, obuo im nove cipele, onda ih snimao kako plešu, da bi ih nešto kasnije ugušio jastucima.

tragično nastradale Savana i Indijana

 

- Obavljeno je. Pobio sam ih - kazao je Čarls Ejmon Mihajo (36) policajcima koji su se tog tragičnog 20. aprila ove godine pojavili na imanju u melburnskoj Votsoniji, gde stanuje baka dveju devojčica, Savane i Indijane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Deca su nađena mrtva u sporednoj kući iza bakine. Otac Čarls, poreklom iz Tanzanije, u vreme ubistva nije više živeo s majkom devojčica.

Prošle nedelje, Mihajo se pojavio pred Sudom za prekršaje u Melburnu, putem video-linka iz gradskog zatvora za posmatranje. Formalno je priznao krivicu za ubistva.

 

Očajna majka

Posle smrti devojčica, očajna majka dala je bolno saopštenje u kome je navela da će joj devojčice "zauvek nedostajati, biti voljene i nikad zaboravljene".

- Očajni smo zbog gubitka Savane i Indijane - navela je ona u aprilu.

Majka nije bila u sudnici kad je Mihajo izveden. On je zadržan u zatvoru i očekuje se da će mu sudski pretres biti zakazan idućeg meseca.

Dan pre zločina, Mihajo je poslao SMS poruku majci devojčica, tražeći od nje da svoju decu vidi "poslednji put". Dao im je nove haljinice i bele cipelice, navodi se u sudskom dokumentu. Onda ih je ukrasio kao "cvetne devojčice" i kazao im da se pokažu svojoj mami, koja je bila u glavnoj kući.

- Idite unutra i pokazaćemo vam mamu za deset minuta - rekao je otac.

Onda je snimao devojčice kako plešu i pevaju, pa ih zatim odveo u spavaću sobu i ugušio. Pre nego što je mrtvu nesrećnu decu okupao i ponovo obukao, nazvao je policiju. Kad su policajci stigli, doviknuo im je iz kuće: "Samo minut, molim", dok je nastavljao da oblači svoje mrtve kćerke.

Policiji je odmah priznao šta je uradio. Decu nije bilo moguće vratiti u život.

- Optuženi je izjavio da shvata da je pogrešno ono što je učinio, ali da za svoj postupak preuzima punu odgovornost - navedeno je za sud. - Optuženi nije dao razlog za ubistvo svoje dece.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.