LUDILO-Predizborni-spot-u-Republici-Srpskoj-kakav-jos-niste-videli-

Izvor: medio.rs, 16.Sep.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO-Predizborni-spot-u-Republici-Srpskoj-kakav-jos-niste-videli-

U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave iz kafane, a ne predizborni spot. Pogledajte i prosudite sami

Politička kampanja u Republici Srpkoj za izbore 12. oktobra već je krenula, a prvi kandidati su se odmah izdvojili i to svojim predizbornim spotovima.

Među njima pažnju je najviše privukao akademik prof. dr Vinko Perić. On je i predsednik, kako stoji u opisu ovog videa, prve na Balkanu, Srpske napredne stranke RS >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << osnovane 1997. godine.

U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave iz kafane. U uglovima ekrana su novogodišnji ukrasi, a u prvom planu pevačica i harmonikaš.

Nakon dvadesetak sekundi pojavljuje se akademik Vinko. Posle predizbornih obećanja sledi opet pesma. I to ne bilo koja već numera – “Vinko kuje konja po mjesecu”.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.