Izvor: Story, 19.Dec.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep se ipak ženi za Novu godinu?

Iako su nedavno bili pred raskidom, holivudski srcelomac Džoni Dep oženiće 23.godina mlađu koleginicu Amber Herd.

Džoni Dep, foto: Instagram

Popularni glumac Džoni Dep veoma je tajnovit kada su u pitanju njegovi planovi sa verenicom Amber Herd.

Džoni i Amber upoznali su se na snimanju filma The Rum Diary, i zbog nje je glumac prekinuo vezu s dugogodišnjom partnerkom Vanesom Paradi sa kojom ima dvoje dece, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Lili Rouz i Džeka.

Budući bračni par planira da Novu godinu provedu na Bahamima i tom prilikom su pozvali najbliže prijatelje da im se priključe na specijalnoj novogodišnoj proslavi.

Mnogima se čini da je ovaj poziv zapravo znak da će njih dvoje posle dve godine zabavljanja konačno stati na ludi kamen. Među zvanicama su Merilin Menson, Stiven Tajler, Tim Barton i drugi bliski prijatelji.

Izvor: Press

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.