Brega prekinuo koncert zbog tehničkih smetnji, Dubrovčani sami pevali

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brega prekinuo koncert zbog tehničkih smetnji, Dubrovčani sami pevali

Goran Bregović nastupio je u Dubrovniku, ali odmah nakon izlaska na pozornicu prekinuo je koncert zbog problema s tonom i pozvao svog ton majstora na pozornicu kako bi rešio problem.
U međuvremenu, potencijalno neougodnu situaciju rešila je dubrovačka publika sponatano uglas zapevavši pesmu “Nakon svih ovih godina”. Bregović nije skrivao iznenađenje, a tehnički je problem brzo otklonjen i prvi Bregovićev koncert u Dubrovniku nakon raspada grupe “Bijelo dugme” 1989. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godine, je mogao da počne.
Bregović je u sklopu nove turneje u Dubrovniku nastupio sa Alenom Islamovićem i svojim Orkestrom za venčanja i sahrane.
Izvor: 24.sata.hr
Foto: Scandal
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bregović prekinuo koncert u Dubrovniku nekoliko minuta nakon početka

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 17:00

Odmah nakon izlaska na pozornicu u dubrovačkom klubu “Revelin” Goran Bregović (64) prekinuo je koncert zbog problema s tonom te pozvao svog ton majstora na pozornicu kako bi otklonio problem...U međuvremenu, potencijalno neprijatnu situaciju rešila je dubrovačka publika spontano uglas zapevavši...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.