Kuća strave ubila tinejdžerku: stalo joj srce od straha!

Izvor: Prva.rs, 23.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuća strave ubila tinejdžerku: stalo joj srce od straha!

Kristian Fejt Bendž imala je srčanu manu, ali sigurno niko nije mislio da bi uobičajene zabava povodom Noći veštica mogla nekoga da ubije. "Ukleti park vrištanja" Land of Illusion ipak se pokazao kao koban oblik zabave za ovu devojku.
“Došla je do pola kuće i samo se srušila”, izjavila je Beti Bendž, tinejdžerkina baka.
Smrt je proglašena nakon što su nesrećnu devojku dovezli u bolnicu.
Kristian >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je imala urođenu srčanu manu koja je proizašla iz problema s plućima. Naime, njena pluća nisu se nikada razvila normalno pa je imala samo jedno funkcionalno plućno krilo. Zbog toga je njeno srce radilo pod povećanim naporom i bilo četiri puta veće nego inače.
Pogrebnik kaže da možda nikada neće znati sa 100%-tnom sigurošću, ali velika je šansa da ju je strah koji je osećala u ukletoj kući gurnuo preko ruba.
Iako je možda moguće umreti od straha, verovatnije je da je njen nesrećni slučaj rezultat pojačanog rada srca i ubrzanog ritma. Istu je sudbinu mogla doživeti na bilo koji vruć, letnji dan. Roditelji joj zbog toga nisu branili da uživa u životu i doživljajima koji su za osobu njenog medicinskog stanja bili rizični.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.