Evo s kim Adrijana Lima proslavlja Noć veštica

Izvor: B92, 31.Okt.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo s kim Adrijana Lima proslavlja Noć veštica

Večeras se proslavlja Noć veštica, jedan od najzabavnijih praznika u Americi, a poznati širom sveta se trude da još jednim kostimom ostave najbolji utisak na društvenim mrežama.

Jedna od prvih poznatih ličnosti koja je otkrila svoj ovogodišnji kostim je manekenka Adrijana Lima.

Lepa Brazilka se maskirala u sirenu i sa zelenom perikom pozira kraj svoje dve ćerke, Sijene i Valentine, koje su takođe maskirane u sirene, samo što njih dve nose crvene perike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pored devojaka je i muškarac maskiran u Posejdona, za kog su mnogi obožavaoci pitali ko je.

Kraj fotografije Adrijana je napisala: "Srećna Noć veštica od porodice Lima“.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evo s kim Adrijana Lima proslavlja Noć vještica

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Okt.2014

Večeras se proslavlja Noć veštica, jedan od najzabavnijih praznika u Americi, a poznati širom svijeta se trude da još jednim kostimom ostave najbolji utisak na društvenim mrežama. Jedna od prvih poznatih ličnosti koja je otkrila svoj ovogodišnji kostim je manekenka Adrijana Lima. Lijepa Brazilka...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.