Veliki lim sa zgrade povredio prolaznicu

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Feb.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki lim sa zgrade povredio prolaznicu

Nišlijka koja je povređena danas oko 11.35 sati, kada je na nju pao veliki komad lima sa krova zgrade u ulici Jovana Ristića je stabilno i nije životno ugrožena potvrdili su Niškim Vestima u Urgentrom centru KC Niš.

Tim lekara Urgentnog centra trenutno postavlja dijagnozu, ali ono što je rečeno Niškim Vestima jeste da je ona stabilno i da nije životno ugrožena.
Ekipa niškog Zavoda za hitnu medicinsku brzo je reagovala i prevezla povređenu ženu u Urgentni centar, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Kliničkog centra Niš.
Pripadnici Policijske uprave Niš su na terenu u ulici Jovana Ristića i obavljaju uviđaj, jer za sada nije pouzdano sa koje zgrade je otpao lim i povredio ženu. Postoji samo izjava povređene žene. Ono što je sigurno, jeste da nema sumnjivih okolnosti kažu u Policijskoj upravi Niš.
Vetar u Nišu kada je povređena žena duvao je  brzinom od blizu 9 m/s, u ovom trenutku slabije.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lim sa zgrade pao na prolaznicu, nije životno ugrožena

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2016

Jedna Nišlijka je povređena danas u Ulici Jovana Ristića u blizini zgrade “Aleksandrije” kada je na nju, najverovatnije zbog vetra, pao lim sa krova zgrade. Na sreću, nije životno ugrožena. ..U Urgentnom centru nam je potvrđeno da je ova žena trenutno na dijagnostici i da će neurohirurg...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.