U Nišu otvoren prvi Msje Brikolaž

Izvor: B92, 08.Dec.2009, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu otvoren prvi "Msje Brikolaž"

Beograd -- Prvi "Msje Brikolaž", hipermarket koji posluje po principu "uradi sam", a prostire se na 5.800 kvadrata otvoren je u Nišu.

Hipermarket "Msje Brikolaž" zaposliće 75 radnika, a Nišlijama će ponuditi oko 30.000 artikala za uređenje doma i bašte. Vrednost ove investicije je devet miliona evra, a planira se otvaranje još četiri ovakvih marketa u Srbiji u koje će biti uloženo oko 30 miliona evra.

Niški „Msje Brikolaž", ima više od 30.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << artikala za uređenje doma i bašte, od elektrike i podnih obloga, preko alata, rasvete, dekoracije, pa do proizvoda za uređenje i dekoraciju bašte.

Milen Hristov, generalni direktor kompanije „Briko spec", u okviru koje posluje "Msje Brikolaž” kaže da je nivo cena određen kvalitetom proizvoda.

" U ponudi imamo proizvode po niskoj ceni, proizvode koji se prodaju po dobroj ceni za dobar kvalitet i skuplje proizvode za profesionalnu upotrebu ili sa nekom posebnom dodatnom vrednošću”, kaže Hristov i dodaje da je cena u svakoj kategoriji proizvoda najniža na tržištu, zahvaljujući ogromnoj pregovaračkoj moći koju kompanija ima sa dobavljačima, a koja se bazira na više od 700 prodajnih objekata širom sveta i na godišnjoj prodaji u vrednosti od 2,2 milijarde evra.

Hristov kaže da je prvi hipermarket otvoren baš u Nišu zbog geografske povezanosti južne regije sa sedištem njihove majke kompanije „Doverije Briko", koja se nalazi u Bugarskoj i da se time umnogome olakšava život građanima sa Juga Srbije koji su do sada odlazili u Sofiju kako bi kupovali artikle iz "Msje Brikolaž” asortimana.

Prema njegovim reečima planovi kompanije „Briko spec" d.o.o. na srpskom tržištu su veoma ambiciozni. U narednih nekoliko godina planira se otvaranje još četiri prodajna objekta i ulaganje od još oko 30 miliona evra. Tome u prilog ide i potpisivanje desetogodišnjeg franšizing ugovora, kompanija „Briko spec" d.o.o. i „Msje Brikolaž SA" za teritoriju Srbije.

"Sledeći korak će biti pokrivanje gradova srednje veličine” kaže Hristov i dodaje će najverovatnije prvi sledeeći "Msje Brikolaž” objekat biti u otvoren već na proleće u Novom Sadu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otvoren Msje Brikolaž

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2009, 00:10

U Nišu otvoren prvi objekat poznatog francuskog lanca hipermarketa koji posluje po principu - uradi sam.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.