Setno i dirljivo četvrto festivalsko veče

Izvor: RadioCity.rs, 24.Avg.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Setno i dirljivo četvrto festivalsko veče

Veče u srcu ovogodišnjih Susreta obeležio je In memoriam, održan između projekcija filmova “Braća po babine linije“ i “Vlažnost“.
Radoš Bajić, glumac i reditelj filma „Braća po babine linije“, koji je zaokružio priču čuvenih Petlovčana - Radašina i Milašina, objasnio je u gostovanju na City radiju zbog čega se na ovom projektu oseća kao maratonac.

„Veliki posao je iza nas. Krenuli smo 2006. godine, tako da naš brend „Selo gori“ puni ove >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << godine deceniju postojanja i trajanja. Iza nas su 101 epizoda serije i dva igrana filma, “Selo gori... i tako“ i ovaj koji publika na Pozornici upravo prati. Svaki put se osećam dobro i ostvareno. Osećamo veliku naklonost i odanost publike“, rekao je Radoš Bajić za City radio.
Na ovogodišnje Susrete Radoš je, kako kaže, došao pre svega kako bi odao počast Mandi, kome je ovo bila poslednja uloga na filmu.
Od 16. oktobra počeće sa prikazivanjem 5. ciklus serije „Selo gori, a baba se češlja“. Publiku u Srbiji očekuje 12 novih epizoda na RTS-u. Ovaj ciklus označiće kraj višegodišnjeg projekta, a kako kaže Nedeljko Bajić, on donosi mnogo novih i zanimljivih sadržaja.
Film Nikole Ljuce “Vlažnost“, koji je prikazan nakon In memoriam, zadržao je brojnu publiku na svojim mestima. U ovoj priči glavni junak Petar, menadžer uspešne kompanije, nakon povratka s poslovnog putovanja, shvata da je njegova žena Mina nestala, te počinje da skriva njen nestanak. Petra je brilijantno odigrao glumac Miloš Timotijević.

„Ja svoj posao volim i radim ga apsolutno posvećeno. Ne čude me komentari da sam dobro odigrao ulogu, a svakako mi je zadovoljstvo kada ih čujem. Ova uloga mi je najznačajnija do sada, ali ne bih voleo da se na njoj zadržim. Voleo bih da idem dalje i napredujem“, iskren je Miloš u razgovoru za City radio.
Pete festivalske večeri su na programu filmovi “Smrdljiva bajka“ i “Inkarnacija“, a kako je ranije najavljeno, glumac Žarko Laušević pokloniće se publici u Tvrđavi.

Prijatelj festivalskog programa City radija su dm drogerie.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.