Rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize

Izvor: Beta, 23.Apr.2010, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize

NIŠ, 23. aprila 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u petak u Nišu da državno rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize i dodao da zna da je gradjanima izuzetno teško.

"Gradjane Srbije želim da obavestim da imamo potpuno jasan plan za izlazak iz krize. To je plan do 2020. godine koji će biti završen u narednim mesecima. Mi ćemo pred gradjane izaći s tim planom i tražićemo podršku za njegovu realizaciju", rekao je Tadić u Skupštini grada Niša.

"Jasno ću reći izuzetno nam je teško i imamo ogromna iskušenja. Ubedjen sam da možemo da prevazidjemo ove teškoće. Znam da je gradjanima izuzetno teško, uživljavamo se u sve teskoće koje danas pogadjaju naše gradjane i delimo probleme sa kojima se oni suočavaju", rekao je Tadić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2010

NIŠ, 23. aprila 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u petak u Nišu da državno rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize i dodao da zna da je građanima izuzetno teško. "Građane Srbije želim da obavestim da imamo potpuno jasan plan za izlazak iz krize. To je plan do 2020. godine...

Nastavak na NaDlanu.com...

Boris Tadić: Nije tačno da su svi političari isti - lopovi i kriminalci

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Apr.2010

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Nišu da postoji jasan plan izlaska Srbije iz krize do kraja ove godine koji će vrlo brzo biti predstavljen građanima.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.