Izvor: RadioCity.rs, 27.Apr.2015, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvetnici - Era Altrona od četvrtka 30. aprila!

Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Iron Man, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Hulk, Crna Udovica i Soko biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

U filmu igraju Robert >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Dauni Džunior ponovo u ulozi Iron Mana, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Hulk i Kris Evans kao Kapetan Ameriika. Zajedno sa Skarlet Johanson kao Crnom Udovicom, Džeremijem Renerom kao Sokolom i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona kao Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders kao agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude. Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vondom Maksimof koju igra Elizabet Olsen i Pietrom Maksimofom kog igra Aron Tejlor Džonson, kao i starim znancem kad Pol Betani postane Vižn.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera: „Osvetnici – Era Altrona“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Apr.2015

Premijera filma „Osvetnici – Era Altrona“ biće održana u sredu, 29. aprila u bioskopima Cineplexx Ušće SC i Delta City. Ulaznice su u prodaji. Studio Marvel predstavlja akcioni SF film „Osvetnici – Era Altrona“, epski nastavak najuspešnijeg filma o superherojima svih vremena. Kad Toni...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.