Nova metoda lečenja – aromaterapija

Izvor: NisCafe.com, 22.Apr.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova metoda lečenja – aromaterapija

Lečenje određenih bolesti zahteva stručnost lekara, međutim, u zadnje vreme sve više čujemo o lečenju koje su alternativne prirode. Aromaterapija je jedna od njih. Ova metoda je vrlo atraktivna poslednjih godina međutim, i ranije su je koristili. Masaža sa eteričnim uljima je delotvorna i ima mnogobrojne prednosti.

Masaže mogu da Vas oraspolože ili da pruže dodatnu energiju za rešavanje svakidašnjih problema. Ovom metodom se ljudi opuštaju, međutim postoje i bolesti koji se mogu lečiti pomoću raznovrsnih tehnika. Da počnemo od spoljašnjeg izgleda. Pomoću aromaterapije se koža obnavlja, izumrle ćelije se odstranjuju pre procesa masaže, a bore nestaju.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.