Niš: Od 55 škola, računi 23 blokirani

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Sep.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Od 55 škola, računi 23 blokirani

Od ukupno 55 osnovnih i srednjih škola u Nišu, računi njih 23 su blokirani za ukupan iznos od 17,8 miliona dinara

Blokirani su uglavnomzbog neisplaćenih jubilarnih nagrada, rekla je danas načelnica Uprave za obrazovanje Jelica Velaja.

U blokadi su računi 16 osnovnih i sedam srednjih škola, a prema rečima Velaje danas bi trebalo da budu deblokirani računi srednjih škola.

Računi osnovnih škola blokirani su za 12,6 miliona dinara, a srednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za 5,2 miliona dinara.

Prema rečima Velaje, školama će biti taj novac prebačen, a dinamika isplate zavisiće od priliva novca u budžet.

Gradskim budžetom za ovu godinu planirana sredstva za osnovne škole su 495 miliona dinara, a za srednje škole iz budzeta je planirano 252 miliona dinara. Ta sredstva namenjena su za tekuće rashode, tekuće održavanje zgrada i opreme, kao i za kapitalno održavanje i nabavku nove opreme.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Od 55 škola, računi 23 blokirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014

Od ukupno 55 osnovnih i srednjih škola u Nišu, računi njih 23 su blokirani za ukupan iznos od 17,8 miliona dinara i to uglavnom zbog neisplaćenih jubilarnih nagrada, rekla je danas Tanjugu načelnica Uprave za obrazovanje Jelica Velaja...U blokadi su računi 16 osnovnih i sedam srednjih škola, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.