Napadnut zamenik višeg tužioca u Nišu

Izvor: S media, 30.Sep.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut zamenik višeg tužioca u Nišu

Policija je uhapsila Svetislava S. osumnjičenog da je u Palati pravde u Nišu udario u glavu zamenicu višeg tužioca Mirjanu V.D. izjavio je danas portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

"Njemu je posle saslušanja pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Nišu odredjen pritvor. Policija je podnela krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti za koje je zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina", rekao je Zorić.

Zorić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je podsetio da je izmenama Krivičnog zakonika pojačana krivično-pravna zaštita nosilaca pravosudnih funkcija.

"Stav Republičkog tužilaštva je da je izvršen napad na institucije države Srbije i tužilaštvo će reagovati veoma oštro i tražiti adekvatno kažnjavanje", rekao je Zorić.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udario zamenicu tužioca u Nišu

Izvor: B92, 30.Sep.2010

Beograd -- Policija je uhapsila Svetislava S. osumnjičenog da je u Palati pravde u Nišu udario u glavu zamenicu višeg tužioca Mirjanu V.D... Njemu je posle saslušanja pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Nišu određen pritvor..."Policija je podnela krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ugrožavanje...

Nastavak na B92...

NAPADNUT ZAMENIK VIŠEG TUŽIOCA U NIŠU

Izvor: Kurir, 30.Sep.2010

BEOGRAD - Policija je uhapsila Svetislava S. osumnjičenog da je u Palati pravde u Nišu udario u glavu zamenicu višeg tužioca Mirjanu V.D. izjavio je danas portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić..."Njemu je posle saslušanja pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Nišu određen pritvor....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.