Jovanović demantuje da je upropastio „Nitex“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 17.Dec.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović demantuje da je upropastio „Nitex“ (VIDEO)

Predsednik Gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu, Branislav Jovanović demantovao je napise jednog dnevnog lista da je on upropastio tekstilnu industriju „Nitex“. Jovanović ističe da ceo članak obiluje neistinama vezanim za period kada je on pre 12 godina bio direktor „Nitexa“ i poziva sve profesionalne novinare da obiđu fabriku i uvere se u dobro poslovanje industrije, jedne od najvećih investicija u Niš.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Jovanović: Nisam upropastio „Niteks“!

Izvor: juGmedia, 18.Dec.2013, 15:01

NIŠ – Predsednik Gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu, Branislav Jovanović demantovao je pisanje pojedinih medija da je on upropastio tekstilnu industriju „Niteksa“...Jovanović je naglasio da nisu tačni navodi da je on izvlačio novac iz „Niteksa“  dok je bio direktor ovog...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.