Ipak će poteći voda iz česme na Trgu Kralja Milana

Izvor: NTV.rs, 07.Jul.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak će poteći voda iz česme na Trgu Kralja Milana

Uvažavajući interese Nišlija, JKP Naisus, pustiće u rad česmu na Trgu Kralja Milana. Oni tvrde da zahtev o radu nisu bili dužni da podnose Opštini Medijana, već obrnuto, da je Opština bila dužna da takav zahtev uputi Vodovodu. Građani Niša vodu sa ove česme moći će da piju za nedelju dana, kada budu okončane sve hemijske i i bakteriološke analize, kaže Zoran Ignjatović, pr JKP Naisus. On dodaje, i da će ovo preduzeće plaćati utrošenu vodu na toj lokaciji.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ipak će poteći voda iz česme na Trgu Kralja Milana

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Jul.2015

Uvažavajući interese Nišlija, JKP Naisus, pustiće u rad česmu na Trgu Kralja Milana...Oni tvrde da zahtev o radu nisu bili dužni da podnose Opštini Medijana, već obrnuto, da je Opština bila dužna da takav zahtev uputi Vodovodu...Građani Niša vodu sa ove česme moći će da piju za nedelju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.