Izvor: Medijski istraživački centar, 21.Feb.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO KONKURS O ŽIVOTU OSOBA SA INVALIDITETOM

Udruženje građana Akcija i pomoć u saradnji sa Medijskim istraživačkim centrom iz Niša raspisuje foto konkurs na temu svakodnevni život osoba sa invaliditetom. 
Konkurs je otvoren za sve građane Niša i juga Srbije koji svoje fotografije mogu slati na e-mail akcijaipomoc@gmail.com do 20. marta 2014. godine. Na konkursu mogu učestvovati i profesionalci i amateri, pa fotografije mogu biti slikane i fotoaparatom i mobilnim telefonom. Fotografije treba da prikažu svakodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << život osoba sa invavilidetom u vašoj sredini.
Pravila konkursa: 
 
Fotografije moraju biti u digitalnom obliku veličine od 200 Kb do 5 Mb u JPG formatu. 
Jedini uslov je da su fotografije autorska dela učesnika konkursa. Broj fotografija nije ograničen po učesniku.  Fotografije se šalju internetom na e- mail akcijaipomoc@gmail.com a pored fotografija mail mora da sadrži i podatke o učesniku, ime i prezime kao i kontakt telefon.
Cil ovog konkursa je da uklonimo barijere u svojim glavama, da prikažemo invaliditet kao nešto čega se ne treba stideti i bežati od toga, kao i da se preko izložbe fotografija ukaže široj javnosti na probleme sa kojima se ove osobe susreću u svakodnevnom životu. 
Žiri, koga čine predstavnici Udruženja Akcija i pomoć i Medijskog istraživačkog centra, nakon prijema fotografija, odabraće 40 najboljih koje će krajem marta biti izložene na izložbi u Nišu.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Povezane vesti

Život osoba sa invaliditetom kroz fotografije

Izvor: JužneVesti.com, 21.Feb.2014

Profesionalni i amaterski fotografi sa juga Srbije mogu učestvovati na konkursu za fotografije koje predstavljaju svakodnevni život osoba sa invaliditetom.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.