Izvor: RadioCity.rs, 18.Avg.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređeno u eksploziji bombe u centru Niša

Policijskoj upravi u Nišu  sredu uveče  je prijavljeno da je u Ulici generala Milojka Lešjanina došlo do eksplozije u stanu u jednoj stambenoj zgradi.
Policija je odmah izašla na lice mesta, gde je u prisustvu višeg javnog tužioca izvršila uviđaj. Nakon izvršenog uviđaja, u stanu su  pronađeni osigurač i kašika aktivirane ručne bombe.

U ovoj eksploziji, koa s dogodila  sredu oko 19 sati,  povređene su dve osobe, koje su prevezene u Klinički centar. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem.
Direktor niške hitne pomoći Slavoljub Živadinović potvrdio jeza RTS  da su njihove dve ekipe zbrinule mladića (21) i ženu, koji su prebačeni na dalje lečenje u niški Klinički centar.

"Pacijent je primljen sa teškim povredama vrata, grudnog koša i krvnih sudova noge. Nakon prijema u teškom stanju prebačen je u operacionu salu. Njegovo stanje je neizvesno", rekao je za RTS direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović. 
On je naveo da je pacijentkinja (53) zadobila "lakše površinske povrede" i njeno stanje je stabilno. 
Kako RTS nezvanično saznaje, reš je o pokušaju samoubistva, a povređeni su sin sudije Osnovnog suda u Nišu i sudijina sestra, koja je takođe sudija, ali u Privrednom sudu.

Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija o eksploziji u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2016

NIŠ..MUP Srbije saopštio je večeras da je Policijskoj upravi u Nišu  prijavljeno da je u Ulici generala Milojka Lešjanina došlo do eksplozije u stanu u jednoj stambenoj zgradi...U saopštenju, koje je prosledjeno medijima u 22.59 minuta , se navodi da je “policija odmah izašla na lice mesta,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.