Voditeljka pokazala trudnički stomak: Doterana i kod kuće!

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka pokazala trudnički stomak: Doterana i kod kuće!

Voditeljka Nikolina Pišek, koja je u osmom mesecu trudnoće, nije previše promenila svoju figuru, pa se na mnogim slikama i ne vidi njen trudnički stomak.
Stomak joj se nije video jer ga je ona i uspešno sakrivala širokim haljinama, a sada je na Fejsbuku rešila da se ipak  malo drugačije obuče. Ona je postavila fotografiju na kojoj leži sa svojim psom na krevetu, a stomak joj se vidi i napisala:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Na levom boku…sve prema propisima. A neki na leđima, sa sve četiri u zraku“.
Ono što se može primetiti jeste da Nikolina brine o garderobi i voli da izgleda glamurozno i doterano i kod kuće. I, naravno, nigde ne ide bez svog psa, čak ni u frizerski salon.

Autor: Life Content
Foto: Facebook
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Uživa u trudnoći: Ovako voditeljka izgleda u osmom mesecu

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2014

Voditeljka Nikolina Pišek, koja je u osmom mesecu trudnoće, nije previše promenila svoju figuru, pa se na mnogim slikama i ne vidi njen trudnički stomak...Stomak joj se nije video jer ga je ona i uspešno sakrivala širokim haljinama, a sada je na Fejsbuku rešila da se ipak  malo drugačije obuče....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.