Nikolina Pišek: Gledam je i razmišljam koje joj ime najviše pristaje

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek: Gledam je i razmišljam koje joj ime najviše pristaje

Iako se porodila pre skoro dve nedelje, poznato televizijsko lice, Nikolina Pišek još uvek nije dala ime svojoj ćerki.

Nikolina Pišek, foto: Facebook

Nikolina Pišek pre porođaja, za svoju ćerku je imala u planu imena, ali ipak, ona i njen suprug Vidoje Ristić još nisu odlučili kako će se njihova ćerkica zvati.

- Gledam je i razmišljam koje joj ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << najviše pristaje. Na popisu su mi uglavnom kratka imena. Nema dugih, tako da će to najverovatnije biti neko jednostavno - otkrila je Nikolina.

Dodala je da gleda na koje ime reagira, na koje se namršti, na koje se nasmije, na koje kimne glavom.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NIKOLINA PIŠEK: Imam posebnu tehniku za biranje bebinog imena

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014

Gledam je i razmišljam koje joj ime najviše pristaje. Na popisu su mi uglavnom kratka imena. Nema dugih, tako da će to najverovatnije biti neko jednostavno, rekla je voditeljka..Nikolina Pišek je pre dve nedelje postala ponosna majka devojčice kojoj još nisu izabrali ime, ali jesu tehniku koja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.