(VIDEO) JEZIVI ZVUCI SA ALPA ČUJU SE ŠIROM PLANETE: NASA konačno dala objašnjenje!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEZIVI ZVUCI SA ALPA ČUJU SE ŠIROM PLANETE: NASA konačno dala objašnjenje!

Zanimljivo je da su ovi zvuci širom sveta počeli da se čuju od 2008. godine. Svedoci su zbunjeni zujanjem, a pojedini sumnjaju da iza svega stoje vanzemaljci ili tajni vojni eksperimenti

BEČ - Posle priče o misterioznim, gotovo jezivim zvucima u oblasti Alpa kod Salcburga, austrijski mediji nastavili su da se bave ovom temom, navodeći sada primere gotovo identičnih pojava širom sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Podsetimo, buka nalik na zvuke trube uznemirila je stanovnike alpskih sela u pokrajini Salcburg. Svedoci ove misterije u Austriji, ali i u drugim zemljam širom sveta ovaj zvuk opisuju kao rastući, sličan zvuku trube koji se čuje kao da dolazi sa neba, objavio je austrijski portal buzz.at.

U međuvremenu, oglasila se i američka Nacionalna vazduhoplovna i svemirska agencija NASA. Kako prenose britanski mediji, NASA je saopštila da naša planeta proizvodi čitav niz zvukova, ali njihovo tačno poreklo još uvek nije otkriveno.

Ovde je reč o buci iz dubine Zemlje koja se javlja tokom tektonskih aktivnosti, podzemnih eksplozija, plime i oseke, manjih zemljotresea ili tokom nastajanja glečera, kažu u NASA.

"Kada bi čovek umesto ušiju imao radio antenu, mogli bi smo da čujemo čitavu simfoniju zvukova naše Zemlje’’, smiruju iz NASA.

http://www.youtube.com/watch?v=HpHG_imqNXs

Dok jedni u ovoj misteriji vide posledice HAARP sistema za kontrolu klime, a drugi tvrde da je "došlo poslednje vreme" i da je reč o trubama Apokalipse, stručnjaci smatraju da se radi o zvucima iz dubine Zemlje.

Jedan korisnik iz Teksasa je 2013. godine snimio zvuk svojim mobilnim telefonom:

http://www.youtube.com/watch?v=-dIG3sWhyuc

Zanimljivo je da su ovi zvuci širom planete počeli da se čuju od 2008. godine. Svedoci su zbunjeni zujanjem, a pojedini sumnjaju da iza svega stoje vanzemaljci ili tajni vojni eksperimenti.

Evo kako je to zvučalo nedavno u Nemačkoj:

I stanovnici Australije bili su svedoci ove čudne pojave 2012. godine:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.