Izvor: Blic, 28.Nov.2016, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLO ILI BOMBA? Ronio, pa na dnu mora pronašao MISTERIOZNI OBJEKAT

Šon Simirčinski je tokom ronjenja pronašao misteriozni objeakt i odmah je pomislio kako je spazio NLO na dnu okeana, kod Medveđeg ostrva u Barencovom moru.

Istraga mornarice je otkrila da objekat nije neka vojna neeksplodirana bomba i da nema rizika po ljude, već da je pronalazak ronioca metalni deo industrijske mašine, visok oko metar, a širok 5,5 metara.

Prvo je izjavljeno kako postoji mogućnost da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objekat dovede u vezu sa nesrećom američkog bombardera, B-36 "Peacemakera" 1950. godine, tokom Hladnog rata.

Simirčinski je pronašao objekat u blizini Medveđeg ostrva, mestu blizu onog gde se desila avionska nesreća 1950. godine, nakon čega je bomba "Mark IV" nestala.

Simirčinski je mislio da je pronašao NLO i odlučio je da se raspita okolo da li postoje priče o NLO u oblasti u kojoj je pronašao misteriozni objekat. Ubrzo je saznao za nesreću i izgubljenu bombu, pa je pomislio i da je to u pitanju i odlučio da se obrati mornarici.

Na kraju, njegove moguće senzacionalne priče o NLO i nestaloj bombi iz doba Hladnog rata, su pale u vodu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.