Rusija razočarana Crnom Gorom

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija razočarana Crnom Gorom

Neprijateljske izjave premijera Crne Gore Mila Đukanovića tokom njegove posete SAD, kao i pridruživanje Crne Gore Evropskoj uniji u sankcijama protiv Rusije izazivaju duboko razočarenje, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

"U Moskvi su obratili pažnju na nedavnu posetu predsednika vlade Crne Gore Mila Đukanovića Sjedinjenim Državama. Iz usta crnogorskog rukovodioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u glavnom gradu SAD čuli su se pozivi da Crna Gora što pre bude primljena u NATO", navodi Ministarstvo.

Takođe, u svojim istupima Đukanović je dopustio neprijateljske izjave na račun Rusije, koje, zajedno sa pridruživanjem Crne Gore EU u sankcijama prema Rusiji izazivaju duboko razočarenje.

"Takve izjave i potez su u suprotnosi sa tradicijom prijateljstva i međusobnog razumevanja među narodima dve zemlje", navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rusija razočarana Crnom Gorom, Podgor odbacuje kritike

Izvor: Blic, 15.Apr.2014

Neprijateljske izjave premijera Crne Gore Mila Đukanovića tokom njegove posete SAD, kao i pridruživanje Crne Gore Evropskoj uniji u sankcijama protiv Rusije izazivaju duboko razočarenje, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova..."U Moskvi su obratili pažnju na nedavnu posetu predsednika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.