Od sutra i u opštini Pantalej  prijavljivanje za legalizaciju

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra i u opštini Pantalej prijavljivanje za legalizaciju

NIŠ

Gradska opština Pantelej obaveštava građane sa svoje teritorije, koji nikada do sada nisu podneli zahtev za legalizaciju odnosno prijavu za ozakonjenje nezakonito izgrađenih objekata, da to svakako učine u poslednjem zadatom roku, do 1.marta ove godine.

To se može uraditi na pisarnici u Uslužnom centru opštine Pantelej gde se popunjavaju i predaju prijave, kao i u mesnim zajednicama u kojima će >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prema utvrđenom rasporedu dežurati zadužene stručne komisije za popis.

Prijavljivanje počinje od sutra, 24.januara, a prema rasporedu, za građane naselja Donja Vrežina, dežuraće nadležna komisija u prostorijama mesne zajednice do petka, 27.januara od 10,00-17,00.

Ovo je poslednja prilika za legalizaciju posle kojee se neće tolerisati bespravna gradnja, saopštavaju iz opštine Pantelej.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.